Vijf Eikenweg 56 - Oosterhout - 0161-700211 [ info@escaperoom-outdoor.nl ]

Q&A | Escaperoom Outdoor

Q & A Meest gestelde vragen

Q Met hoeveel spelers kun je de game spelen?
A
De Red Alert single escape speel je met vier tot zeven personen. Red Alert XL speel je met acht tot veertien personen.


Q Moet ik vooraf reserveren?

A Ja, vooraf online reserveren is noodzakelijk zodat wij onze planning kunnen maken en jij zeker weet dat er een plekje beschikbaar is. Je reservering is pas definitief als je betaling voldaan is.

Q Er staan vaste tijdsblokken, kan hier vanaf geweken worden?
A In de weekenden staan de tijdsblokken vast. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd hebben om de game te resetten. Wil je een de escape-game door de week spelen? Informeer dan naar de mogelijkheden via info@escaperoom-outdoor.nl.

Q Hoe lang van tevoren moet ik aanwezig zijn voor de escape-game?
A Zorg dat je je uiterlijk 15 minuten voor de starttijd van de game hebt gemeld bij BOS & Co. En dat je drankjes op zijn en je toiletbezoek is afgerond.

Q Wat voor kleding trek ik aan ?
A De escape speelt zich buiten af, dus stem je kleding af op het weer van die dag. Zorg voor gemakkelijke kleding en schoenen die vies mogen worden. Als het regent hebben wij poncho’s beschikbaar.

Q Gaat de escape-game door bij slecht weer?
A Ja, deze gaat in principe altijd door! Zoals Sergeant Mustard zegt: ‘Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding.’ We kunnen moeilijk een explosief laten liggen omdat het regent.
Maar is het weer nou echt heel slecht, dan annuleren we de boeking of verplaatsen we die naar een andere datum.

Q Is de escape-game heel fysiek en zwaar ?
A Nee dat valt reuze mee. Je moet goed goed kunnen lopen en lichte dingen kunnen dragen. Heb je iemand in de groep die met een van deze zaken moeite heeft? Stem de opdrachten dan even goed af. Sergeant Mustard wil je daar misschien wel bij helpen. Als hij in een goede bui is.

Q Kan de escape-game ook in de avond gespeeld worden?
A Nee, helaas. Er is voldoende daglicht nodig om de escape-game te kunnen spelen. Daarom zijn de tijden in de wintermaanden ook anders dan in de zomer.

Q Is de game ook geschikt voor een Kinderfeestje?
A wij adviseren een leeftijd van 15+. Onder de 15 kan de game gespeeld worden met voldoende begeleiding van volwassen deelnemers.